2012 09
17
--

Kerekasztal-beszélgetés a keresztény feminizmusról

Létezik-e keresztény feminizmus?” címmel tart kerekasztal-beszélgetést a Loyola Caféban a Talita.hu. A beszélgetésen részt vesz Ertsey Katalin országgyűlési képviselő, Kontsek Ildikó múzeumigazgató, Lothringer Éva, a Szociális Testvérek Társaságának tagja, valamint a portál szerkesztői.

Azt szeretnénk körüljárni, hogyan jelenhet meg érvényesen és hatásosan a keresztény/konzervatív értékrend a nők mindennapi képviseletében, a közbeszéd tematizálásában vagy akár a nőpolitikában” – írják a Talita.hu szerkesztői. Véleményük szerint nem érdemes hagyni, hogy a véleményalkotás nemi szerepekről és gender-témákról a liberális gondolkodók monopóliuma legyen.

A „Létezik-e keresztény feminizmus?” című beszélgetésen részt vesz Ertsey Katalin LMP-s országgyűlési képviselő, Kontsek Ildikó múzeumigazgató, Lothringer Éva a Szociális Testvérek Társaságának tagja, valamint a portál szerkesztői. A beszélgetést szeptember 29-én hét órától tartják a Loyola Caféban (Párbeszéd Háza).

 

Forrás: Mandiner

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr314781788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.) | Partnerünk: Erdélyi Károly - honlapkészítés és keresőoptimalizálás