2012 09
15
--

Szélrózsa 2012 - a tapasztalatok értékelése

A pozitív és negatív tapasztalatokat is felsorakoztató beszámolókat konstruktív vita és hozzászólások követték a Szélrózsák történetének minden eddiginél mélyrehatóbb kiértékelésén az Üllői úti irodaház különtermében. Az esemény fontosságát és komolyságát jelzi, hogy egyházunk vezetése a legmagasabb szinten képviseltette magát és konstruktív hozzászólásaival segítette a kiértékelést.

szelrozsa 2012.jpg

Magát a szervezéssel kapcsolatos kiértékelő megbeszélést a találkozó után az interneten közzétett online kérdőíves felmérés tanulságaival való ismerkedés előzte meg. A felmérésben 533-an vettek részt, és bár a kérdőív értékelői is tisztában vannak vele, hogy az önkéntes kérdőíveket főleg azok töltötték ki, akik jól érezték magukat, és ezért az eredmények pozitív irányba torzítanak, a született eredmények mégis sok érdekes tanulsággal szolgáltak a szervezők számára.

Érdekes és fontos adat, hogy a bőséges programkínálat népszerűségi listáján a koncertek után az áhítatok következtek, megelőzve még az oly csábító strandolást is. Természetesen a korosztályi bontás itt is – ahogy minden feltett kérdés esetében – jóval árnyaltabb képet mutat, annál is inkább, mert érdekes módon nem a tizenéves célközönség adta a résztvevők többségét, hiszen az átlagéletkor idén elérte a huszonhat évet. A találkozó által leginkább megszólítani kívánt középiskolás korosztály viszonylag alacsony részvételi aránya fontos kérdéseket vetett fel az értékelés során.

Forrás és további részletek: evangelikus.hu

Írta: erdelyik | Tags: Címkék: evangélikus Szélrózsa
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr684778273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.) | Partnerünk: Erdélyi Károly - honlapkészítés és keresőoptimalizálás